Namen Heal Your Life delavnic po metodi Louise L Hay

Lahko ozdravite svoje življenje ❤

Pri HYL, kar je okrajšava za Heal Your Life, se vse vrti okoli srca in čustva, ki ga z njim povezujemo. Gre za ljubezen. Pa ne samo romantično ljubezen, temveč predvsem za ljubezen do sebe, ljubezen do življenja, ljubezen do vsega živega in neživega na našem planetu, ljubezen do celotnega univerzuma, ljubezen, ki je ustvarila vse, kar je.

Zdravilna moč ljubezni je brezmejna in na delavnicah HYL lahko varno odpreš svoje srce, ozavestiš tista negativna prepričanja, ki te omejujejo in se naučiš tehnik, ki ti bodo negativna prepričanja pomagala spremeniti v tista, ki te bodo podpirala pri ustvarjanju lepšega in srečnejšega življenja. Življenja tukaj in zdaj.

Ko sem prvič prebrala misel " spremeni svoje misli in spremenil boš svoje življenje ", si nisem niti v sanjah znala predstavljati, da je to mogoče, kaj šele to misel udejanjiti v svojem življenju, ki je bilo takrat polno strahu in žalosti. Ne rečem, da je bilo lahko, niti ni bilo hitro ali brez napora in bolečin. Vendar so se stvari v mojem življenju začele premikati, počasi sem začela spoznavati resnično sebe in pričela sestavljati celoto. Hvaležna sem, da še vedno odkrivam nove dele, tiste pozabljene, ki sem jih dolga leta vztrajno zanikala. Hvaležna sem tudi za neizmerno možnost učenja, ki mi jo življenje ponuja. 

Zame je bila dvodnevna HYL delavnica odskočna deska na poti moje transformacije. Brez presojanja, brez občutka krivde, brez slabe vesti sem lahko na varen način in v krogu ljudi, ki so me podpirali, odkrivala plast za plastjo starih negativnih prepičanj, se ponovno povezala s svojim notranjim otrokom, odpustila sebi in drugim, svobodno izrazila jezo, pričela ugotavljati kje in kdo sem v odnosu z drugimi, kakšne misli gojim, kaj mi želi povedati moje telo, kaj si želim od življenja in kaj želim doprinesti v tem življenju. Ugotovila, da nisem sama s svojimi težavami  in da drži trditev " kar daješ, se ti povrne ". 

Če se ti zdi, da ti v življenju manjka nekaj bistvenega, da ni več ognja, da iskrice ugašajo ali da se ti ponavljajo stvari vedno znova, si daj priložnost in pridi na katero izmed inspiracijskih ali na transformacijske delavnice po metodi Louise L. Hay. 

Na varen in preverjen način ti lahko pomagam prepoznati in preseči omejitve, ki ti ne dovoljujejo zaživeti radostno. Opremim te z orodji, s katerimi bo ustvarjanje lepšega življenja končno steklo in z uporabo katerih bosta zrastla tudi tvoja samopodoba in samozaupanje - naj tvoje srce ponovno zasije. 

Sem licencirana in certificirana Heal Your Life učiteljica.

 

Louise L. Hay

Kdo je Loiuse L. Hay?

Več kot prepoznavna avtorica knjig za samopomoč. Motivacijska govornica. Ustanoviteljica založbe Hay House, Inc. Avtorica knjige Življenje je tvoje, ki je bila skoraj desetletje najbolj prodajana knjiga v Sloveniji. Njene knjige so prevedene v več kot 25 jezikov. Berejo jih ljudje v več kot 33 državah sveta. Vendar je vse to samo del Louise L. Hay, ženske, ki je prešla omejitve svoje težke življenske izkušnje. Odpustila. Sprejela sebe točno takšno, kot je in dovolila ljubezni, da se naseli v njeno srce in da kroji njeno življenje. Pustila življenju, da jo vodi in mu predvsem zaupala, da jo bo vedno podpiralo. Njeno filozofijo je za svojo sprejelo milijone ljudi širom sveta.  

2 dnevna delavnica

Vem, da si želiš spremembe v svojem življenju. Vem, da imaš svoje skrite želje in vem tudi, da si jih ne dovoliš uresničiti.  Vem, da z lahkoto našteješ najmanj 5 stvari, ki te motijo pri tebi in da komaj najdeš tisto, na katero si ponosna.

Vem vse to in še več, ker sem leta in leta sabotirala sebe in svoje želje in si šla na živce, ker zase nikoli nisem bila dovolj dobra. Ko je bilo dno že čisto blizu, mi je pot prekrižala Louis L. Hay s knjigo Življenje je tvoje in dvodnevno delavnico Ozdravi svoje življenje. Delavnici se reče transformacijska in resnično je spremenila mene, moj pogled na življenje in moje življenje. Zdaj z lahkoto naštejem najmanj 10 stvari na katere sem ponosna.  

Bodi pogumna in pridi na dvodnevno delavnico.  Cilj delavnice je popolnoma sprejeti sebe takšno kot si. Istočasno pa boš na varen in voden način boš prišla v stik s svojimi čustvi. Ugotovila boš, kje na poti do srečnejšega življenja se oviraš. Nežno boš prišla v stik s tistimi področji življenja, za katera čutiš, da potrebujejo dodatno vzpodbudo in naučila se boš vzpodbujati sebe. Iskreno se boš soočila s svojim notranjim kritikom in se naučila tehnik, kako ga odsloviti iz svojih misli. Ugotovila boš, katere misli ustvarjajo tvojo resničnost in se naučila, kako s spremembo misli spremeniti svoje življenje. 

Na delavnici se ustvari izjemno vzpodbudno okolje in ves čas boš čutila podporo podobno mislečih ljudi.  

Eno izmed načel filozofije Louise L. Hay je tudi to, da smo samo mi tisti, ki se lahko spremenimo, zato se boš na dvodnevni delavnici osredotočila na razumevanje in sprejemanje sebe. 

Če se ne znajdeš dobro v skupinah, lahko samo zate organiziram individualno delavnico, ki traja en dan.