Moje poslanstvo je biti opora ljudem, ki želijo skozi moje delavnice in svetovanje ustvariti najboljšo verzijo sebe.

Pomagati ljudem, da ponovno najdejo stik s seboj, da zaživijo življenje kot si ga želijo in zaslužijo, je to, kar me izpolnjuje.

Sem diplomirana pravnica, licencirana Heal Yor Life ®trenerka, RelaxKids®coachinja, NLP praktik in strastna raziskovalka in uporabnica novih znanj in veščin.

Ljubiteljica pisane besede v prozi in verzih. Ljubiteljica umetnosti v vsej pisani paleti, ki se skriva pod tem pojmom. Ljubiteljica žive in nežive narave v vseh letnih časih in vremenskih razmerah...čeprav me je strah neurij.

Predvsem pa sem mama trem krasnim otrokom, ki so tudi moji učitelji, »kritiki« in moje ogledalo.

Sem žena in partnerka možu, ki me nenehno podpira in stoji ob meni v vseh mojih obdobjih.

Za menoj je pisana paleta življenskih izkušenj in vse do zadnje so me gradile v to, kar sem danes, tukaj in zdaj.

Verjamem, da sprejemanje in ljubezen delata čudeže.

Prepričana sem, da s tem, ko sprejmemo sebe takšne kot smo in se imamo takšne radi in ko smo pripravljeni sprejeti druge takšne kot so, zavedajoč se, da smo vsi edinstveni, se začne življenje, ljudje, zdravje in vse okoli nas spreminjati. Celo sonce sije svetleje.

Še nekaj: 

- https://55dreams.com/2016/08/01/polona-strasek-borko-zenska-ki-je-spekla-potico-michaelu-mooru-res-je-mama-treh-otrok-ki-dopoldne-hodi-v-sluzbo-popoldne-pa-raziskuje-zivljenje-v-drugih-barvah-pridna-studiozna-simpaticna-ze/

http://www.delo.si/prosti-cas/kulinarika/odprta-kuhinja-potica-za-oskarjevca.html